Schade
Er is schade ontstaan tijdens een rit, wat nu?

Schade of pech onderweg? Geen zorgen, al onze deelauto’s zijn uitstekend verzekerd en voorzien van pechhulp door heel Europa. Ook sluiten we een inzittendenverzekering af voor alle inzittenden, dus ook de passagiers van de auto. Een medewerker is alleen verzekerd tijdens de reservering. Is een medewerker later terug en is de reservering niet verlengd, dan ben je voor die extra tijd niet verzekerd.

Is er tijdens de rit schade ontstaan aan de auto en kun je nog verder rijden? Meld de schade dan z.s.m. per mail bij ons, foto's helpen daar altijd goed bij. Kun je niet meer verder rijden en/of was er een tegenpartij betrokken bij de schade? Bel direct 085-7734222 als de situatie dat toelaat. Veiligheid gaat voorop, bel bij gevaarlijke situaties eerst met de alarmdiensten (112). Vervolgens maak je een melding bij het contactpersoon binnen jouw bedrijf.

Per gebeurtenis geldt een eigen risico van € 500,- exclusief btw. Indien de schade verhaalbaar is op een tegenpartij, dan geldt er geen eigen risico. Het eigen risico zal bij de werkgever in rekening worden gebracht, afhankelijk van de interne afspraken wordt dit aan de medewerker doorbelast.

8/10

461 beoordelingen bij Kiyoh

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.