Autodelen bordWie in Utrecht nu gaat autodelen maakt kans op en gratis rit via UtrechtDeelt.

De stad Utrecht werkt aan een campagne om autodelen te stimuleren. Als meer Utrechters gaan autodelen, dan zijn er minder auto’s in de stad. En mensen die in deelauto’s rijden, maken er bewuster en vaak ook selectiever gebruik van. Dat betekent extra voordeel voor de stad. Daarom stimuleert de gemeente Utrecht het gebruik van deelauto’s. In Utrecht zijn al meer dan 200 deelauto’s van verschillende organisaties beschikbaar.

Wilt u meer weten over autodelen in Utrecht en gebruik maken van aantrekkelijke aanbiedingen? Kijk op www.utrechtdeelt.nl 

Autodelen biedt het gemak van een eigen auto, terwijl u vrijwel alleen betaalt wanneer u de auto gebruikt. Dat kan jaarlijks een groot financieel voordeel opleveren ten opzichte van een vergelijkbare eigen auto. Autodelen biedt ook gemak: parkeerplek, APK-keuringen, onderhoudsbeurten en verzekering worden voor u geregeld.

Categorie├źn: Autodelen

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…