Huur een autoHelpZakelijkZZP

Onze missie

Je hebt maar 1 miljoen auto’s nodig om Nederland mobiel te houden.

Daar gaan we voor! Wij realiseren deze missie door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. Dat geeft niet alleen een gevoel van vrijheid, het is om meerdere redenen goed. Zo hebben we meer ruimte op straat, meer ruimte voor groen en leveren we een belangrijke bijdrage aan het milieu door aanzienlijk minder CO2 uit te stoten.

Onze missie

Wat we doen

Met MyWheels heb je altijd een deelauto op loopafstand op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Het gemak van een auto, zonder dat je er een hoeft te bezitten. Slim toch?

Je betaald alleen voor wat je gebruikt, hebt geen vaste kosten per maand en kunt gratis instappen. Voorkeur voor een kleine stadsauto of juist een comfortabele elektrische SUV? Bij MyWheels heb je toegang tot meer dan dan 20 verschillende modellen. Benieuwd hoe het werkt?

We doen het samen

MyWheels gelooft in de kracht van communities. Met meer dan 800 MyWheels Sleutelfiguren zijn we altijd dichtbij! Zij zijn onze ambassadeurs bij jou in de buurt. Van Bunnik tot Ede en van Amsterdam tot Vught. Samen met hen werken we dagelijks aan onze missie om jouw buurt ruimtelijker en groener te maken.

Hoe het begon

Autorijden? Dat moet anders kunnen, dacht Henry Mentink uit Grootebroek. Hij begon zijn auto met de buren te delen. Dit slimme en duurzame idee vond meteen navolging. En in tien jaar tijd groeide Mentinks particuliere initiatief uit tot het grootste autodeelplatform van Nederland: MyWheels! Anno 2022 verbinden we ruim 200.000 huurders van deelauto’s met elkaar.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.