Vandaag is de MyWheels website vernieuwd. Met deze nieuwe versie hopen we gebruikservaring te verbeteren. Veel functionaliteiten werken nog hetzelfde, we hebben voornamelijke nieuwe functies toegevoegd. Toch zullen sommige dingen wennen zijn en kunnen er nog kleine foutjes inzitten. Als je fouten ziet of suggesties hebt, stuur ons dan een mailtje (support@mywheels.nl). Je helpt de programmeurs enorm als je precies beschrijft wat je deed en welke browser je gebruikt.

Facebook
Je kunt vanaf nu ook met je Facebook-account inloggen. Als je al een account bij ons hebt, kun je eenmalig je Facebook profiel aan je MyWheels account koppelen.

Jouw persoonlijk MyWheels-pagina
We hebben ook persoonlijke profielpagina’s geïntroduceerd waar leden met een korte tekst iets over zichzelf kunnen vertellen. Auto-eigenaren kunnen hier hun auto extra onder de aandacht brengen. Zoals bij veel ‘sharing’ initiatieven zijn mensen meer geneigd te delen met mensen waar ze wat van weten. Met een ingevuld profiel zullen daarom meer mensen met je willen delen. Verhuurders kunnen een eigen pagina (URL) kiezen zodat ze mensen eenvoudig op hun profiel en hun deelauto kunnen wijzen. Bijvoorbeeld MyWheels.nl/[jouw naam].

Nu ook ritten beoordelen
Vanaf nu kunnen huurders en eigenaren een oordeel geven over de auto/rit. Dat helpt eigenaren om hun service te verbeteren en potentiële huurders kunnen hun keuze mede baseren op de ervaringen van anderen.

Prijzen inclusief verzekering
Voor onze eigen wagens was de prijs altijd al inclusief verzekering. Voor de meeste particuliere auto’s wordt een ritverzekering toegevoegd. Vanaf nu tonen we voor huurders de uur- en kilometerprijs bij alle auto’s inclusief de verzekering. Wel zo overzichtelijk en duidelijk.

Stichting DOEN
Stichting DOEN, gesteund door de Nationale Postcode Loterij, de VriendenLoterij en de BankGiro Loterij, ondersteunt diverse organisaties op het gebied van Duurzaam Vervoer, waaronder MyWheels. Het ontwikkelen van ons platform wordt ondersteund door de stichting. Zo kunnen we met hun bijdrage de website blijven verbeteren.

Wij zijn benieuwd naar je ervaringen. Deel ze met ons zodat we MyWheels verder kunnen verbeteren. Bram, Jaap, Roelof, Aron en ik doen er onze uiterste best voor.

Samen maken we MyWheels steeds beter. Hartelijk dank voor je hulp!

Ronald

Categorieën: Geen categorie

2 Comments

Anoniem · 25 juli 2013 op 11:39

De nieuwe site is erg mooi en duidelijk. Grote verbetering.

Suggesties:
* Graag weer automatisch ingelogd worden via een cookie. Nu moet ik steeds weer opnieuw inloggen.
* Toch nog even benoemen wat verdwenen is, maar wat leden die al wat langer lid zijn 'tussen de oren hebben'. Blijkbaar zijn de kilometers die je kon verdienen met autowassen verdwenen, en ook de regel dat je even moest overleggen als je een auto voor vakantie meeneemt. En dat je geen Hertz-auto meer kunt huren via W4A. Benoemen onder FAQ.

Erik Honig

Anoniem · 27 juli 2013 op 18:55

Aantal uren wordt automatisch op 10 uren (max uren per etmaal) gezet, ook als je iets anders aanpast bij de auto gegevens.

Firefox 22.0

R. Brouwer
IJsselstein

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

Geen categorie

VPRO Tegenlicht: Hoe raken wij de auto kwijt?

De laatste jaren zien we een steeds sterkere daling van de autoverkopen, vooral de jonge generatie koopt ze niet meer en rijdt steeds minder kilometers. Tv-programma Tegenlicht keek daarom afgelopen zondag naar de toekomst van Lees verder…

Geen categorie

Autodelen remt autoverkoop flink

Voor elke deelauto in in Amerika (van Zipcar of Car2go) worden er 32 minder auto’s verkocht. Dit concludeert het consultantbureau AlixPartners.  Mark Wakefield, van AlixPartners, denkt dat het autodelen een grotere invloed heeft op de Lees verder…

Geen categorie

5 handige websites om te delen met je buren

Je auto delen via MyWheels past helemaal in de trend om te delen met je omgeving. Er komen steeds meer websites waar je makkelijk spullen en diensten mee kan delen met je buren. Hieronder vijf Lees verder…