ronald_havermanMet deze titel verscheen vandaag een leuk artikel over MyWheels in het Seats2meet Magazine. Ronald Haverman veroverde Nederland met de OV-fiets, gaf in Melbourne les over bike-sharing en had bij terugkomst een auto nodig. In plaats van er een te kopen ging hij op zoek naar een mogelijkheid om er een te delen. Zo kwam hij in contact met MyWheels

In het artikel aandacht voor  de idealen van MyWheels om het autodeel platform open te stellen voor iedereen. Ook voor andere organisaties zoals ANWB, Multirent en MisterGreen, zodat we met elkaar autodelen groot kunnen maken.

Samen doen is verweven in het denken en doen van MyWheels. ‘We zijn ontzettend blij om Proudly Connected te zijn met Seats2Meet. Seats2Meet gelooft in het delen van overvloed en in het aangaan van nieuwe verbindingen. Dat past bij ons.

Lees het hele artikel op Seats2meet Magazine of zoek ons eens. Op de maandagen is MyWheels gastheer in de pop-up store, tegenover Claudia Sträter en Invito.

Categorieën: AutodelenMyWheels

Gerelateerde artikelen

Autodelen

MyWheels Open: verhuur je auto zonder sleuteloverdracht

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer. Auto’s Lees verder…

Autodelen

Elektrische deelauto MyWheels in Wageningen

De eerste elektrische deelauto in Wageningen is een feit. Dinsdagmiddag 9 mei om 17.15 uur opende wethouders Lara de Brito en Dennis Gudden samen met Karina Tiekstra en Aron Vaas van de organisatie MyWheels de Lees verder…

Autodelen

Wethouder Van Burgsteden geeft startsein voor WheelShares

Wethouder Ine van Burgsteden gaf donderdagochtend het startsein voor WheelShares, een deelauto voor rolstoelgebruikers. WheelShares geeft mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel de vrijheid om te gaan en staan waar ze maar willen, zonder Lees verder…