MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer.

Auto’s die constant beschikbaar zijn, worden tot 75 procent vaker verhuurd. De boordcomputer zorgt ervoor dat er geen sleuteloverdracht meer nodig is en dat de auto 24 uur per dag beschikbaar kan zijn voor huurders.

MyWheels Open past perfect bij onze visie om van elke auto in Nederland een deelauto te maken en daarmee het wagenpark in ons land drastisch te verlagen. Met als resultaat: het verlagen van CO2-uitstoot en het vergroten van de leefbaarheid.

Geïnteresseerde verhuurders kunnen zich aanmelden voor MyWheels Open op open.mywheels.nl, waar ook de voorwaarden terug te vinden zijn.

Categorieën: AutodelenMyWheels

1 Comment

Antoine Maartens · 1 juni 2017 op 08:50

Wij doen hier aan mee met onze MijnDomein Nissan Leaf.
Erg goed initiatief.
Werkt makkelijk en eenvoudig.
Nadeel? Zorg dat je telefoon stroom heeft en je internet bundel niet op.

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Emissieloos autodelen. Wat doet dat met de buurt?

Afgelopen donderdag 9 november 2017 hebben wij  in de gemeente Nunspeet een elektrische auto geplaatst. Dit hebben we in samenwerking gedaan met de gemeente Nunspeet om samen te werken aan duurzamer vervoer. We experimenteren op Lees verder…

MyWheels

Hoe boek je een MyWheels deelauto?

We hebben het boeken van een rit met een MyWheels deelauto zo makkelijk mogelijk voor je gemaakt. Toch kan je nog wat vragen hebben als je dat voor de eerste keer gaat doen. We leggen het Lees verder…

Duurzame Initiatieven

Vertrouwen in een groene toekomst?

Hoofdstuk 3 van het regeerakkoord is volledig gewijd aan de nieuwe klimaatwet. Tien pagina’s die ingaan op het behoud van onze planeet en een groene toekomst. Wij van MyWheels vinden dat al goed klinken. Maar Lees verder…