MyWheels deelauto ontgrendelen met je telefoon door MyWheels Open

MyWheels zet een belangrijke stap om particulier autodelen nog makkelijker te maken: door de introductie van onze nieuwe dienst MyWheels Open kunnen autobezitters voor een vast maandbedrag hun auto laten uitrusten met een boordcomputer.

Auto’s die constant beschikbaar zijn, worden tot 75 procent vaker verhuurd. De boordcomputer zorgt ervoor dat er geen sleuteloverdracht meer nodig is en dat de auto 24 uur per dag beschikbaar kan zijn voor huurders.

MyWheels Open past perfect bij onze visie om van elke auto in Nederland een deelauto te maken en daarmee het wagenpark in ons land drastisch te verlagen. Met als resultaat: het verlagen van CO2-uitstoot en het vergroten van de leefbaarheid.

Geïnteresseerde verhuurders kunnen zich aanmelden voor MyWheels Open op open.mywheels.nl, waar ook de voorwaarden terug te vinden zijn.

Categorie├źn: AutodelenMyWheels

1 Comment

Antoine Maartens · 1 juni 2017 op 08:50

Wij doen hier aan mee met onze MijnDomein Nissan Leaf.
Erg goed initiatief.
Werkt makkelijk en eenvoudig.
Nadeel? Zorg dat je telefoon stroom heeft en je internet bundel niet op.

Gesloten voor reacties.

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Een bos in de stad, City Trees

Er is een experiment gestart om de luchtverontreiniging in steden aan te pakken. Een bos zo compact dat het midden in de stad kan worden geplaatst. Zoals je kan zien op de afbeelding gaat het Lees verder…

MyWheels

Goede groene voornemens

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Een moment om het roer weer eens om te gooien en het anders te doen. Dit zijn onze vier goede groene voornemens waar we dit jaar aan willen (blijven) Lees verder…

MyWheels

Een groene Kerst, kan dat?

Een groene kerst lijkt iets onmogelijks. Tenminste, wanneer je het groen van de kerstboom niet meetelt. Met alle cadeautjes, nieuwe kerstkleren, extra autoritjes en natuurlijk het kerstdiner wordt er ontzettend veel gekocht in de decembermaand. Lees verder…