Ken je onze abonnementen al?

9 feb 2022

Bij MyWheels zit je nergens aan vast. Je betaalt namelijk voor het aantal kilometers en uren dat je een deelauto huurt, that’s it! Maar wist je dat MyWheels ook abonnementen aanbiedt? Onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en kunnen in veel gevallen - zeker als je een paar keer per maand een auto huurt - voordeliger uitpakken!

Start abonnement
Als je een account aanmaakt bij MyWheels krijg je standaard een Start abonnement. Dit abonnement is kosteloos, je betaalt alleen voor het gebruik van de deelauto. Als je sporadisch een auto huurt, is dit een prima abonnement.

Plus abonnement
Als je een aantal keer per maand een deelauto huurt, kan het handig zijn om eens in onze abonnementen te duiken. Een Plus abonnement kost € 10 per maand en je krijgt van ons 10% korting op elke rit.

Pro abonnement
Huur je een aantal keer per week een van onze deelauto’s? Dan raden we je ons Pro abonnement aan. Voor € 25 per maand krijg je op elke rit 25% korting. Kortom: als je meer dan drie keer per maand een auto huurt, is een Pro abonnement al voordeliger!

Goed om te weten: onze abonnementen zijn maandelijks opzegbaar, je zit dus ook in dit geval nergens aan vast! Je kunt maandelijks één keer switchen van abonnement. Handig als je bijvoorbeeld op vakantie gaat (zonder deelauto 😉) en even wilt terugschakelen naar een Start abonnement.

Hier lees je alle ins & outs over onze abonnementen en overige tarieven.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.