Huur een autoHelpZakelijkZZP
Inhoudsopgave >

Starten en beëindigen

Sleutel onvindbaar

Als de auto de melding ’key not detected / sleutel onvindbaar aangeeft, zijn er een paar mogelijke oplossingen die je kunt proberen:

  • Houd de start knop langer ingedrukt

  • Open/sluit de auto via de app.

  • Controleer of de laadpas/laaddruppel correct in het daarvoor bestemde kastje zit (indien aanwezig). Sommige auto’s hebben een speciaal schuifkastje in het dashboardkastje waar de laadpas/laaddruppel moet worden geplaatst. Als dit niet gebeurt, blijft het kastje voortdurend zoeken naar de druppel/laadpas en kan dit het signaal van de sleutel verstoren.

  • Schakel alle elektronische apparaten uit, zet deze op vliegtuigmodus of verplaats ze naar de achterbank of achterbak. Dit kan interferentie met het signaal van de sleutel voorkomen.

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.