Huur een autoHelpZakelijkZZP

Kan ik met MyWheels naar het buitenland op vakantie?

17 jul 2020How to

Al jaren gaan Nederlanders het vaakst met de auto naar het buitenland op vakantie. Veel met de eigen familieauto, maar kun je ook met een MyWheels deelauto op vakantie naar het buitenland? Het antwoord daarop is: Ja, je kunt met een MyWheels deelauto naar alle Europese landen. Je hoeft dit bij het reserveren niet door te geven.

Pech in het buitenland

We hopen natuurlijk dat je onderweg geen pech krijgt. Mocht het toch voorkomen, bel dan naar MyWheels (+3185-7734222). Wij bespreken samen hoe je het snelst weer op weg kunt.

Eigen risico

Alle auto’s zijn allrisk verzekerd. Je hebt een eigen risico van 500 euro per gebeurtenis. Het eigen risico kun je verlagen naar 250 euro. Heb je geen abonnement? Dan is verlaging van het eigen risico verplicht. Dit kost 3,50 euro per dag.

Meerdagenkorting

Ga je op vakantie met MyWheels? Als jouw rit twee dagen of langer duurt, ontvang je automatisch 25% korting op het huur- en kilometertarief.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Elektrisch rijden: onze favoriete elektrische deelauto’s en waarom.
Lees meer
Ontladen om energie op te doen
Lees meer
Roadtrip langs unieke plekken
Lees meer
Kan ik met MyWheels naar het buitenland op vakantie?
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.