Huur een autoHelpZakelijkZZP

Het verhaal van beheerder Inie Paulus

3 apr 2020Ervaringen

“Fijn om de mensen om mij heen te kunnen helpen. Dat geeft voldoening!”

Alle MyWheels deelauto’s hebben een beheerder. Dit zijn de vrijwilligers op locatie, ons aanspreekpunt en onze ambassadeurs. Wij zijn ontzettend blij met deze fijne mensen, maar wie zijn ze? Waarom zetten zij zich in voor autodelen met MyWheels? Deze keer vertelt Inie Paulus uit Gorinchem haar verhaal. Ze is al 9 jaar lid en sinds kort de beheerder van de Citroën C1 aan het Kazerneplein in Gorinchem.

In 2019 besloot Inie om haar eigen oude autootje te verkopen. In de stad kan ik makkelijk zonder, vond ze. Met een MyWheels deelauto binnen handbereik bleek dat een goede keuze te zijn. “Ik rijd nu altijd in een nieuwe, goed onderhouden deelauto. En APK en onderhoud behoren tot de verleden tijd. Bovendien denk ik bewuster na over welk type vervoer ik kies. Ga ik met de fiets, het openbaar vervoer, of kies ik voor gemak en stap ik in de MyWheels deelauto die praktisch voor de deur staat. Milieubewust bezig zijn voelt goed: ik draag bij aan minder kilometers en minder CO2 uitstoot.”

Van regelmatige gebruiker is Inie sinds kort ook MyWheels beheerder. “Waarom niet, dacht ik. Mij inzetten voor een initiatief waar ik voor de volle 100% achter sta, was een logische keuze. De rol van beheerder is relatief eenvoudig, je hoeft geen technische knobbel te hebben. Wat weinig mensen weten is dat je als beheerder een leuke tegemoetkoming ontvangt voor je kilometers. Mooi meegenomen!”

“Nu ik beheerder ben voelt de deelauto inmiddels bijna als mijn eigen auto, maar kost mij minder moeite en geld. De schoonmaak, bandenspanning en APK wordt geregeld, daar hoef ik niets voor te doen. Ik wandel regelmatig even langs om te controleren of de auto nog netjes is. Ik maak nieuwe huurders wegwijs en leg uit hoe de MyWheels app werkt of hoe ze de auto openen. Fluitje van een cent! Ik voel me ondertussen bijna een MyWheels medewerker. Bij vragen neem ik contact op met mijn fantastische ‘collega’s’ van de MyWheels support afdeling, die mij altijd weer vriendelijk te woord staan. Klasse!”

“Wat weinig mensen weten is dat je als beheerder een leuke tegemoetkoming ontvangt voor je kilometers. Mooi meegenomen!”

“Sta ik ergens helemaal achter, dan vind ik het leuk om de wereld daarover te vertellen. Op eigen initiatief leg ik folders neer in de sportschool of in de wereldwinkel waar ik werk. Mijn collega’s en diens partners hebben MyWheels op mijn aanraden geprobeerd. Naar volle tevredenheid, want inmiddels zijn ook zij veelvuldig gebruiker. Fijn om de mensen om mij heen te kunnen helpen. Dat geeft voldoening!”

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Achter het stuur bij: KAW Architecten
Lees meer
Achter het stuur bij: het Rode Kruis
Lees meer
Beheerder Sander heeft een missie en slaat de handen ineen met MyWheels
Lees meer
Keje ging met een elektrische auto op vakantie naar Italië
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.