Het ontladen van MyWheels-auto’s

Zul je net zien, houdt een MyWheels-auto de hele dag een laadpaal in de buurt bezet. Niet fijn voor buurtbewoners die hun eigen auto’s willen opladen. Daar hebben we iets op bedacht: Ontladen! We vragen trouwe MyWheels-gebruikers om een auto – als-ie al een tijdje aan de laadpaal hangt – naar een gewone parkeerplaats in de buurt te verplaatsen. Zo helpen we elkaar een beetje.

Waarom ontladen?

Als MyWheels-gebruiker houd je ongetwijfeld van delen. En die openbare laadpalen? Die delen we met elkaar. Als een auto te lang aan de laadpaal staat, is dat vervelend voor de buurt en niet goed voor de accu. Door te ontladen, maak je ruimte voor je buren en zorg je beter voor de auto.

Help je mee?

Ben je al vijf keer elektrisch met MyWheels op pad geweest? Fantastisch! Je ontvangt dan een mail met de uitnodiging om mee te doen. Met de Ontladen-functie in de app krijg je €2,50 korting voor elke auto die je verplaatst naar een andere parkeerplaats. Vergeet alleen de laadkabel niet mee te nemen!

Doe mee en maak het verschil

Door te ontladen, draag je bij aan een beter gebruik van laadpalen en help je je buurtgenoten. Bovendien verdien je er zelf ook nog wat mee. Dus, waar wacht je op? Check je mail, start met ontladen en spaar korting.

Bedankt voor je inzet en veel rijplezier met MyWheels!

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.