Ontladen om energie op te doen

We kunnen allemaal wel eens een momentje gebruiken om te ontladen. Even de deur uit, de buitenlucht in. Wat dat betreft verschillen we weinig van een elektrische auto, die moet namelijk af en toe ook even ontladen ;-).

MyWheels heeft wat leuks: ieder ommetje dat jij maakt (ten behoeve van jouw ontlading) en eindigt met het ontladen van één van onze deelauto’s, resulteert in een mooie korting op jouw volgende rit!

Waarom ontladen?

Het aantal laadpalen in Nederland neemt rap toe, maar toch zijn er niet genoeg om iedereen altijd te kunnen voorzien. Als elektrisch rijder moet je de laadpaal daarom delen met andere rijders, want een lege accu wens je natuurlijk niemand toe. Daarnaast is het niet goed voor de accu om dagenlang aan een lader te staan.

Delen zit in ons DNA en we willen jou, als lid van MyWheels, daar graag bij betrekken. Als jij een van onze deelauto’s ontlaadt, schrijven wij als dank € 2,50 korting bij in jouw account. Geen zorgen, ontladen is heel makkelijk. Selecteer de auto die je wilt ontladen, klik op “ontkoppel deze auto” en rijd de auto vervolgens kosteloos naar een ander plekje, binnen de zone. Zo heb jij je ommetje, heeft de deelauto een volle accu en beschikt een andere elektrische rijder over een plekje: alleen maar voordelen!

Wil jij ook ontladen?

De mogelijkheid om onze auto’s te ontladen is (nog) niet voor iedereen beschikbaar. Je komt automatisch in aanmerking voor de mogelijkheid na minimaal 5 keer elektrisch te hebben gereden. Je ontvangt van ons een mail zodra de mogelijkheid om te ontladen voor jou beschikbaar is gemaakt.

Ben je een MyWheels beheerder? Dan kun je direct meedoen met het Ontladen! programma.

Veel plezier!

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.