Nieuwe MyWheels app!

21 okt 2020Nieuws

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe MyWheels app voor iOS en Android live gegaan. De app beschikt over een nieuw design en heeft handige nieuwe functionaliteiten. Om de gebruiksvriendelijkheid zo optimaal mogelijk te maken, hebben we de nieuwe app ontwikkeld op basis van de waardevolle input van onze huurders. Misschien is het aan het begin even wennen, maar we verwachten dat je er snel de voordelen van ervaart. Benieuwd naar de verbeteringen? Je leest er meer over in dit blog.

Opnieuw installeren van de app

Bij de iPhone krijgt de app automatisch een update. Androidgebruikers moeten de nieuwe app opnieuw downloaden in de Google Play Store. Heb je automatisch updaten uitgezet of heb je de app nog helemaal niet op je telefoon staan? Download hem dan nu in de store.

Download in de Google Play Store

Download in de Apple App Store

Nieuwe functionaliteiten

  • Design
    Het nieuwe design van de app biedt meer overzicht door de diverse visuele aspecten. Het is hierdoor beter te zien welke deelauto's in de buurt beschikbaar zijn.

  • Kaartnavigatie
    Via een kaart kun je zien waar de beschikbare auto’s in de buurt staan en klik je direct door naar Google Maps om naar de gereserveerde auto te navigeren.

  • Accountgegevens aanpassen
    Waar het voorheen niet mogelijk was accountgegevens in de app aan te passen, biedt de nieuwe MyWheels app deze mogelijkheid wel.

  • Chipkaarten beheren
    Ook het beheren van je OV-chipkaart kan via de nieuwe app.

  • Veelgestelde vragen
    Heb je onderweg een vraag over het gebruik van de auto? Bekijk dan de veelgestelde vragen module binnen de nieuwe app. Staat je vraag er niet tussen? Onze supportafdeling helpt je graag.

Wij streven ernaar om jouw gebruikerservaring als huurder zo positief mogelijk te maken. Samen met meer dan 100 gebruikers hebben we de app uitgebreid getest en zijn we op deze manier tot een zo goed mogelijk resultaat gekomen. Natuurlijk blijven we de app regelmatig updaten en doorontwikkelen, dus we ontvangen graag ook jouw feedback!

Geef feedback over de nieuwe app

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Read more

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Read more
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Read more
Dit wil ik even met je delen…
Read more
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Read more

Follow us

8/10

461 reviews at Klantenvertellen

It's our belief that we can keep the Netherlands on the move with just one million cars. We can do our bit by promoting the use of shared cars. Because the more cars we share, the fewer cars we need to own. If there’s always a shared car just around the corner, you can go wherever you want, whenever you want. MyWheels. Only benefits.