Nieuwe MyWheels app!

21 okt 2020Nieuws

Na maanden van voorbereiding is de nieuwe MyWheels app voor iOS en Android live gegaan. De app beschikt over een nieuw design en heeft handige nieuwe functionaliteiten. Om de gebruiksvriendelijkheid zo optimaal mogelijk te maken, hebben we de nieuwe app ontwikkeld op basis van de waardevolle input van onze huurders. Misschien is het aan het begin even wennen, maar we verwachten dat je er snel de voordelen van ervaart. Benieuwd naar de verbeteringen? Je leest er meer over in dit blog.

Opnieuw installeren van de app

Bij de iPhone krijgt de app automatisch een update. Androidgebruikers moeten de nieuwe app opnieuw downloaden in de Google Play Store. Heb je automatisch updaten uitgezet of heb je de app nog helemaal niet op je telefoon staan? Download hem dan nu in de store.

Download in de Google Play Store

Download in de Apple App Store

Nieuwe functionaliteiten

 • Design
  Het nieuwe design van de app biedt meer overzicht door de diverse visuele aspecten. Het is hierdoor beter te zien welke deelauto's in de buurt beschikbaar zijn.

 • Kaartnavigatie
  Via een kaart kun je zien waar de beschikbare auto’s in de buurt staan en klik je direct door naar Google Maps om naar de gereserveerde auto te navigeren.

 • Accountgegevens aanpassen
  Waar het voorheen niet mogelijk was accountgegevens in de app aan te passen, biedt de nieuwe MyWheels app deze mogelijkheid wel.

 • Chipkaarten beheren
  Ook het beheren van je OV-chipkaart kan via de nieuwe app.

 • Veelgestelde vragen
  Heb je onderweg een vraag over het gebruik van de auto? Bekijk dan de veelgestelde vragen module binnen de nieuwe app. Staat je vraag er niet tussen? Onze supportafdeling helpt je graag.

Wij streven ernaar om jouw gebruikerservaring als huurder zo positief mogelijk te maken. Samen met meer dan 100 gebruikers hebben we de app uitgebreid getest en zijn we op deze manier tot een zo goed mogelijk resultaat gekomen. Natuurlijk blijven we de app regelmatig updaten en doorontwikkelen, dus we ontvangen graag ook jouw feedback!

Geef feedback over de nieuwe app

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.