Huur een autoHelpZakelijkZZP

Autodelen krijgt nu écht momentum. We willen blijven doorgroeien met MyWheels en het liefst maken we deze rit samen met onze leden, vrienden en andere geïnteresseerden. Daarom geeft The Sharing Group obligaties voor MyWheels uit. Zo profiteren we samen van onze groei. Je kunt al meedoen vanaf € 100,- met een jaarlijks rendement van 5%!

Lees meer

Bezoekers, crewleden, artiesten, op- en afbouwers… allemaal reden ze afgelopen zomer in elektrische deelauto’s van MyWheels. Bestemming? Cultureel festival Into The Great Wide Open op waddeneiland Vlieland. Resultaat? Enthousiaste crewleden, 60.000 fossielvrije kilometers én nieuwe zaadjes geplant.

Lees meer

Op donderdag 27 oktober vond het jaarlijkse Sleutelfiguren event plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vanuit alle hoeken van Nederland waren Sleutelfiguren afgereisd naar de hoofdstad om samen met ons terug te blikken en vooruit te kijken.

Lees meer

Als je zakelijk reist ken je het vast: je neemt de trein, pakt soms een (deel)auto en misschien stap je af en toe ook op een OV-fiets. Handig, al die opties, maar administratief gezien ook best een rompslomp. Met Shuttel is dit verleden tijd en heb je toegang tot alle soorten vervoer vanuit één app. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn onze 1.700 deelauto’s ook beschikbaar via Shuttel!

Lees meer

Wie al even auto’s deelt via MyWheels is het ongetwijfeld opgevallen: de verschillende uiterlijkheden van onze deelauto’s. Wisselende kleuren, andere formaten of plekken op de auto... het begon inmiddels een aardig palet van variaties te worden.

Lees meer

We kunnen allemaal wel eens een momentje gebruiken om te ontladen. Even de deur uit, de buitenlucht in. Wat dat betreft verschillen we weinig van een elektrische auto, die moet namelijk af en toe ook even ontladen ;)

Lees meer

MyWheels plaatst vandaag haar 1.000e deelauto. De auto werd vanmorgen feestelijk onthult in Groningen en is onderdeel van 175 nieuwe deelauto's die deze periode verspreid door Nederland in gebruik worden genomen.

Lees meer

Om Nederland mobiel te houden zijn er maar 1 miljoen auto's nodig in plaats van de huidige 9 miljoen. MyWheels gelooft dat dit kan en werkt dan ook elke dag hard aan deze missie. We zijn daarom erg trots om mee te delen dat MyWheels de krachten bundelt met Juuve! Samen kunnen we nog sneller groeien en nóg meer impact maken.

Lees meer

Natuur & Milieu en het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat reiken jaarlijks de Autodeel Award uit. De gemeente Amsterdam is dit jaar met MADE (MyWheels & Amsterdam Delen Elektrisch) de grote winnaar van de Autodeel Award 2020.

Lees meer

Volgende pagina

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.