Snelstgroeiende aanbieder van deelauto's in Nederland: MyWheels en Juuve gaan samen verder

7 jan 2021Nieuws

Om Nederland mobiel te houden zijn er maar 1 miljoen auto's nodig in plaats van de huidige 9 miljoen. MyWheels gelooft dat dit kan en werkt dan ook elke dag hard aan deze missie. We zijn daarom erg trots om mee te delen dat MyWheels de krachten bundelt met Juuve! Samen kunnen we nog sneller groeien en nóg meer impact maken.

Juuve is een toffe, succesvolle start-up met deelauto's in grote steden als Rotterdam en Utrecht. Juuve en MyWheels delen dezelfde droom: minder auto's in Nederland. We streven naar schonere, mooiere steden waar parkeerplekken plaats maken voor groen en waar de leefbaarheid op nummer één staat. Auto's nemen - zeker in grote steden - veel ruimte in beslag omdat ze 90% van de tijd stilstaan, kosten maandelijks veel geld en zijn niet bevorderlijk voor het milieu. Door onze krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam MyWheels komen er binnenkort in één klap ruim 1.700 deelauto's beschikbaar in de MyWheels app. We bieden daarmee bovendien het grootste aanbod elektrische deelauto's.

Voor jou als autodeler heeft dit samengaan (hoe kan het ook anders) alleen maar voorDELEN. De kans dat er op loopafstand een auto beschikbaar is wordt nóg groter en de verfrissende inzichten en technologieën van Juuve gaan ervoor zorgen dat je straks altijd in de meest betrouwbare, luxe en energiezuinige auto's rijdt. We tillen “wel de lusten, niet de lasten” naar een veel hoger level!

Karina Tiekstra, CEO van MyWheels: “Door het samengaan met Juuve kunnen we als aanbieder van deelauto's nog sterker worden en meer impact maken. Wij laten zien dat deelvervoer aantrekkelijk is en betaalbaar. Voor iedereen die wel mobiel wil zijn zonder zelf een auto te bezitten. Onze focus ligt op elektrische auto's, want zo milieubewust mogelijk rijden vinden we belangrijk. Om Nederland bereikbaar te houden hebben we maar 1 miljoen auto's nodig. Alle ruimte die we nu voor 9 miljoen auto's hebben gecreëerd, kan dan voor een groot deel anders worden ingericht.”

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.