Huur een autoHelpZakelijkZZP

Dit wil ik even met je delen…

14 nov 2022Nieuws

Wát een opkomst! Wát een sfeer! En wát een fijne feedback hebben we van onze Sleutelfiguren mogen ontvangen. Op donderdag 27 oktober vond het jaarlijkse Sleutelfiguren event plaats in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Vanuit alle hoeken van Nederland (ja echt, van Limburg tot Groningen) waren Sleutelfiguren afgereisd naar de hoofdstad om samen met ons terug te blikken en vooruit te kijken. Ook de introductie van de Lightyear hadden we speciaal voor die avond bewaard.

We nemen je mee door deze geslaagde avond!

Er waren hapjes, drankjes en er waren licht gespannen gezichten van mensen die elkaar voor het eerst ontmoetten. De één kwam uit Friesland de ander uit Amsterdam. De één al jaren lid de ander pas net. Maar allemaal met dezelfde bindende factor: Sleutelfiguur van MyWheels.

Een rol die, zo bleek vanaf het eerste moment, door iedereen met verve wordt vervuld. Sleutelfiguren houden een oogje in het zeil van alle MyWheels auto’s en zijn de oren en ogen van ons platform. Het zijn deze mensen met wie we van MyWheels zo’n succes hebben kunnen maken en met wie we maar al te graag brainstormen over nieuwe plannen en de toekomst. Dat is ook precies waar DeelTijd 2022 om draaide.

Samen met host en Sleutelfiguur Ananda Groag en onze CEO Karina Tiekstra werd de avond geopend. Er werd teruggeblikt op alle mijlpalen van het afgelopen jaar, er was ruimte voor vragen én er werd vooruit gekeken. Want zoals je misschien al hebt gelezen zijn er mooie plannen voor de toekomst. Eén van die plannen en absoluut een samenwerking waar we ontzettend blij mee zijn is de introductie van de Lightyear. Deze konden Sleutelfiguren tijdens het event als eerste bewonderen.

En er werd nog veel meer gedeeld. Zo onderzoeken we momenteel bijvoorbeeld of we MyWheels ook aan kunnen bieden voor een enkele reis. We vroegen onze Sleutelfiguren naar hun visie wat leidde tot interessante gesprekken, discussies en nieuwe inzichten waar wij weer wat meer kunnen.

We hebben op dit event een verhoging van de vriendenkorting aangekondigd, tijdelijk voor alle klanten, maar voor altijd voor onze Sleutelfiguren. Zo hebben we ook de maandelijkse vergoeding van de Sleutelfiguren verhoogd.

Een sleutelrol voor Sleutelfiguren
Wat ooit begon met één man die zijn auto met drie buren ging delen (oprichter Henry Mentink, tevens aanwezig bij DeelTijd) is uitgegroeid tot een snelgroeiende scale-up met duizenden gebruikers én 800 Sleutelfiguren. Eén van de dingen die veel naar voren kwam tijdens DeelTijd, was het onderwerp community. Hoe behoud je - in tijden van groei en snelle veranderingen - die verbinding en het gevoel van betrokkenheid waar we zo voor staan? Samen met Sleutelfiguren hebben we gebrainstormd over hun rol en waar behoefte aan is. Deze input gaan we de komende tijd doorontwikkelen.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel; de ingespannen gezichten hadden inmiddels plaatsgemaakt voor een grote glimlach en tot het laatste moment werden er nog ideeën uitgewisseld. Wij kijken terug op een geslaagd event met grote opkomst. We zijn dankbaar voor deze fijne community en ook absoluut van plan om in de toekomst meer en vaker dit soort contactmomenten te creëren.

Meer zien van deze avond? Bekijk hier de aftermovie:


Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.