Huur een autoHelpZakelijkZZP

Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel

22 jul 2021Nieuws

Als je zakelijk reist ken je het vast: je neemt de trein, pakt soms een (deel)auto en misschien stap je af en toe ook op een OV-fiets. Handig, al die opties, maar administratief gezien ook best een rompslomp. Met Shuttel is dit verleden tijd en heb je toegang tot alle soorten vervoer vanuit één app. Goed nieuws: vanaf vandaag zijn onze 1.700 deelauto’s ook beschikbaar via Shuttel!

Wat is Shuttel?

Met Shuttel wordt mobiliteit geregeld via één abonnement en heb je direct toegang tot allerlei vormen van deelmobiliteit. De trein, fiets, deelscooter of deelauto: jij kiest waar je op dat moment behoefte aan hebt. Al je ritten worden geregistreerd en verzameld op één factuur. Bonnetjes bewaren, ritjes voorschieten en declaraties doorgeven aan je werkgever zijn daarmee verleden tijd. Zeker met de vernieuwde regels rondom reiskosten- en thuiswerkvergoedingen is Shuttel een uitkomst voor werkgevers en werknemers.

Meer lezen over Shuttel.

Shuttel maakt het mogelijk om flexibel te reizen op de meest voordelige, duurzame en/of snelle manier. MyWheels staat 100% achter deze visie, en vanaf vandaag zijn de 1.700 deelauto’s van MyWheels ook beschikbaar via Shuttel.

Voeg MyWheels toe aan je Shuttel account (hier lees je hoe je dat doet) en reserveer vervolgens een deelauto via de app van MyWheels.

Happy driving!

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.