Huur een autoHelpZakelijkZZP

Een nieuw jasje

21 jun 2021Nieuws

Wie al even auto’s deelt via MyWheels is het ongetwijfeld opgevallen: de verschillende uiterlijkheden van onze deelauto's. Wisselende kleuren, andere formaten of plekken op de auto... het begon inmiddels een aardig palet van variaties te worden.

Tijd voor een nieuw jasje

We vonden het daarom tijd om onze deelauto’s in een mooi, herkenbaar, nieuw design te gieten. Best een lastige opgave, zo bleek!

Daarom hebben we om hulp gevraagd. We lieten drie mooie ontwerpen maken en legden deze voor aan een grote groep MyWheels autodelers. Met succes: we kregen meer dan 300 reacties terug! Het favoriete design werd snel duidelijk en kort daarna hebben we een aantal deelauto’s voorzien van dit design.

Benieuwd naar het nieuwe design? We onthullen ‘m in onderstaande video!

Autodeler Renske stemde op dit design en wij besloten bij haar langs te gaan met de nieuwe MyWheels auto. Haar reactie? "Oh, héél mooi! Ik vind de doorgetrokken streep op de zijkant het mooist. Bij het stemmen heb ik ook aangeven een opdruk op het dak niet mooi te vinden. Leuk om te zien dat mijn voorkeur ook het daadwerkelijke ontwerp is geworden!"

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.