Huur een autoHelpZakelijkZZP

MyWheels biedt voor ontzettend veel verschillende bedrijven een mobiliteitsoplossing. Elk bedrijf bezit een uniek verhaal en daarmee ook een eigen motivatie om gebruik te maken van deelauto’s. En dat willen wij graag met jullie delen!

Deze keer spreken we met Folkert Hofstra van KAW Architecten.

Lees meer

MyWheels biedt voor ontzettend veel verschillende bedrijven een mobiliteitsoplossing. Elk bedrijf bezit een uniek verhaal en daarmee ook een eigen motivatie om gebruik te maken van deelauto’s. En dat willen wij graag met jullie delen!

De kick-off is met Rick Hollander van het Rode Kruis.

Lees meer

Sander Voogsgeerd deed in 2018 zijn auto weg en stapte over op de deelauto’s van MyWheels. Nog geen twee maanden later werd hij beheerder en inmiddels beheert hij maar liefst vier deelauto’s in Wageningen. Sinds kort is MyWheels sponsor van Sander’s stichting, AED Wageningen, waarmee hij heeft gezorgd voor bijna 50 AED’s in de stad. Zijn missie is om van Wageningen een veilige en goed gedekte AED-gemeente te maken.

Lees meer

Afreizen naar Italië met een elektrische auto van MyWheels. Keje (28) en zijn vriendin deden het! In deze blog neemt hij je mee in de voorbereidingen en deelt hij zijn ervaringen en handige tips & trucs.

Keje: “ Het plan is om dit jaar twee weken naar Noord-Italië te gaan met de auto, een rit van totaal 2.500 kilometer met vier stops tussen Aosta en Lombardije. We hebben zelf geen auto, dus we kiezen deze zomer voor een MyWheels auto. De Hyundai Kona lijkt me de meest geschikte auto: 400 kilometer aan actieradius en goede snellaad mogelijkheden, dat klinkt als de perfecte auto voor onze vakantie!”

Lees meer

Als je wat nieuws aanbiedt als bedrijf, wil je natuurlijk graag weten hoe het bevalt. Daarom belden we met Mark Salomonson, een van onze nieuwe abonnees en stiekem een autodeler van het eerste uur.

Lees meer

Een half jaar geleden verhuisde Laura Leeuwis van Amsterdam naar Monnickendam. Een eigen auto leek haar wel handig. Totdat ze eerst even een deelauto huurde. Nu is ze helemaal om: het bevalt zo goed dat een eigen auto niet meer nodig is.

Lees meer

Deze keer vertelt Inie Paulus uit Gorinchem haar verhaal. Ze is al 9 jaar lid en sinds kort de beheerder van de Citroën C1 aan het Kazerneplein in Gorinchem.

Lees meer

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele voordelen. Lees meer over haar ervaringen met het autodelen bij MyWheels.

Lees meer

Alle MyWheels deelauto’s hebben een beheerder. Dit zijn de vrijwilligers op lokatie, ons aanspreekpunt en ambassadeurs. Wij zijn ontzettend blij met deze fijne mensen, maar wie zijn ze?

Lees meer

Volgende pagina

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.