Huur een autoHelpZakelijkZZP

Achter het stuur bij: KAW Architecten

MyWheels biedt voor ontzettend veel verschillende bedrijven een mobiliteitsoplossing. Elk bedrijf bezit een uniek verhaal en daarmee ook een eigen motivatie om gebruik te maken van deelauto’s. En dat willen wij graag met jullie delen!

Deze keer spreken we met Folkert Hofstra van KAW Architecten.

KAW Architecten maakt nu driekwart jaar gebruik van MyWheels, heeft meer dan 26.000 km afgelegd in deelauto’s en doet dat vanuit 12 verschillende standplaatsen. Hun favoriete auto is de Renault Clio, die net iets vaker wordt meegenomen dan de Renault Zoë.

Eerst over jou..
Wie ben je, wat doe je en waarom werk je bij KAW Architecten?

Ik werk sinds 5 jaar als architect bij KAW architecten in Eindhoven. Ik werk aan het ontwerp van woongebouwen, zorggebouwen en de herontwikkeling van bestaande buurten. Ik vind het belangrijk dat we ons inzetten om een zo goed mogelijke omgeving voor bewoners en gebruikers te creëren.

Waar maakt KAW Architecten zich hard voor?

Wij zetten ons in voor bereikbaar wonen voor iedereen. Dat betekent goede en betaalbare woningen, in een fijne leefomgeving.

Wat maak je alleen mee als je bij KAW Architecten werkt, maar is zeker het delen waard?

Om het jaar gaan we met het hele bureau op excursie naar een Europese stad. Met 100 collega's op de fiets waren we in Parijs een hele bezienswaardigheid.

Waarom maakt KAW Architecten gebruik van deelauto’s?

Ons kantoor ligt midden in het centrum van Eindhoven, in een winkelstraat. Woon-werkverkeer doen we allemaal met de fiets of met OV, maar soms heb je wel een auto nodig, voor projectbezoek of overleg. Dan is het ideaal dat we de deelauto thuis kunnen oppikken of vlak bij kantoor weer achterlaten.

Hoe deden jullie dat vóór autodelen?

We gebruikten eerder deelauto's van een andere aanbieder. De grote beschikbaarheid en flexibiliteit van MyWheels is echt geweldig.

Hoe verhoudt autodelen qua gebruik?

Het grote voordeel van Mywheels is de flexibiliteit. Als de rit anders verloopt is de reservering prima aan te passen. En als je met 2 personen reist is het ook nog goedkoper dan de trein.

Is er iets wat je mist en graag toegevoegd ziet worden aan MyWheels?

Het zou fijn zijn als je kan aangeven of je een grote auto nodig hebt, bijvoorbeeld met meerdere mensen of veel bagage.

Meer lezen over organisaties die zakelijk autodelen? Lees ook het verhaal van het Rode Kruis Nederland

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Achter het stuur bij: KAW Architecten
Lees meer
Achter het stuur bij: het Rode Kruis
Lees meer
Beheerder Sander heeft een missie en slaat de handen ineen met MyWheels
Lees meer
Keje ging met een elektrische auto op vakantie naar Italië
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.