Huur een autoHelpZakelijkZZP

Ik rekende zelf uit dat een abonnement voordelig was.

26 jan 2021Ervaringen

Als je wat nieuws aanbiedt als bedrijf, wil je natuurlijk graag weten hoe het bevalt. Daarom belden we met Mark Salomonson, een van onze nieuwe abonnees en stiekem een autodeler van het eerste uur. Mark: “In de jaren ’90 had ik een Peugeootje, zo’n 205 op diesel. Ik vond het toen al zonde om de auto ongebruikt op de parkeerplaats te laten staan. Daar heb je hem niet voor. Dus ik deelde die auto toen al met vrienden.”

Tegenwoordig heeft Mark (62, Amsterdam) geen eigen auto meer. Hij fietst liever, ook om fit te blijven. “Zolang het niet regent, pak ik de fiets. Zelfs als ik naar cliënten in Hilversum moet.” En op die dagen dat het wél regent, weet Mark altijd een MyWheels-auto te vinden. “Dat vind ik ook het fijne aan MyWheels. Als ik nu op de app kijk, zie ik zo tien auto’s in de buurt staan. Favoriete auto? De Nissan Leaf, met zijn technische snufjes. Elektrische auto’s rijden sowieso het lekkerst.”

De Amsterdammer zit als zelfstandige in de thuiszorg, waardoor hij (afhankelijk van het weer) soms veel kilometers maakt in de auto. “Na een korte rekensom zag ik dat ik voordeliger uit was met een abonnement, omdat ik daarmee korting krijg op de door mij gemaakte kilometers. Daar heb ik trouwens echt een onderzoekje naar gedaan, met een Excel-sheet alle aanbieders vergeleken. MyWheels kwam er steeds als voordeligste uit en dan is je keuze gauw gemaakt.”

Net als Mark voordeliger rijden? Bekijk dan nu onze abonnementen.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Achter het stuur bij: KAW Architecten
Lees meer
Achter het stuur bij: het Rode Kruis
Lees meer
Beheerder Sander heeft een missie en slaat de handen ineen met MyWheels
Lees meer
Keje ging met een elektrische auto op vakantie naar Italië
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.