Huur een autoHelpZakelijkZZP

Het verhaal van Santje Kramer

31 okt 2019Ervaringen

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele voordelen. Lees meer over haar ervaringen met het autodelen bij MyWheels.

“Tijdens de reisproef leverde ik, samen met een groot aantal stadsgenoten, auto en parkeervergunning 2 maanden in om te ervaren hoe anders reizen bevalt en om deelvervoer uit te proberen. Ik twijfelde er destijds over om mijn auto weg te doen of om een ander exemplaar aan te schaffen. Iemand in mijn omgeving attendeerde mij op de Amsterdamse proef, waar ook MyWheels aan mee deed. Ik ondervond het gemak en het kostenbesparende aspect van autodelen. Sindsdien kies ik voor de MyWheels Citroën C1, die praktisch bij mij om de hoek staat.”

Santje ervaart verschillende voordelen van het autodelen bij MyWheels. “Door gebruik te maken van MyWheels beschik ik altijd over een goed onderhouden auto én een parkeerplaats in de buurt. Via de gebruiksvriendelijke MyWheels app reserveer ik snel en eenvoudig mijn ritten. Het milieubewuste aspect van autodelen geeft mij veel voldoening en ik merk dat ik door MyWheels kritischer ben gaan kijken naar mijn autogebruik. Bij iedere rit maak ik nu heel bewust de keuze voor de fiets, trein of deelauto. En vergeet ook het praktische niet: ik ben iedere maand veel voordeliger uit, zit niet vast aan verzekeringen en ook de APK is sinds MyWheels verleden tijd. Het scheelt dus niet alleen geld, maar ook veel tijd en gedoe!”

Santje adviseert iedereen die nog twijfelt over autodelen het eens uit te testen. “Zo ben ook ik in aanraking gekomen met MyWheels. Het bevalt mij prima! Ik zou het wel prettig vinden als er meer MyWheels Open auto’s bij mij in de buurt komen. Sinds kort staat er trouwens een elektrische deelauto. Die wil ik ook wel eens uitproberen, ik ben benieuwd of deze net zo lekker rijdt als de Citroën C1!”

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Achter het stuur bij: KAW Architecten
Lees meer
Achter het stuur bij: het Rode Kruis
Lees meer
Beheerder Sander heeft een missie en slaat de handen ineen met MyWheels
Lees meer
Keje ging met een elektrische auto op vakantie naar Italië
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.