Huur een autoHelpZakelijkZZP
Als toekomstig bewoner ontvang je iedere maand
€ 20 MyWheels rijtegoed.
Drie jaar lang!*

Binnenkort heb jij ook toegang tot de elektrische deelauto's van MyWheels. Met MyWheels krijg je in één klap toegang tot het grootste elektrische wagenpark in Nederland, met de nieuwste auto's op jouw stoep. Door gebruik te maken van het kennismakingsaanbod is je eerste ritje iedere maand gratis. Meld je direct aan!

Meld je gratis aanHoe werkt het?

Hoe werkt het?

We plaatsen samen met je projectontwikkelaar elektrische deelauto's en laadpalen vanWe Drive Solar bij jouw woning. Door het gebruik goed in de gaten te houden, zorgen we dat er altijd voldoende auto's beschikbaar zijn.

Met een MyWheels account maak je eenvoudig gebruik van duizenden elektrische deelauto's. Dichtbij, duurzaam en wanneer het jou uitkomt.

De elektrische auto's bij jouw woning worden opgeladen met lokaal opgewekte zonne-energie. Steeds meer van onze deelauto’s zijn bidirectioneel: dat wil zeggen dat ze ook stroom teruggeven aan jullie woningen wanneer dit nodig is. Een deelauto en buurtbatterij in één!

Meld je aan en ontvang
€ 20 rijtegoed per maand.
Drie jaar lang!*

Na aanmelding ontvang je een uitnodiging om een account aan te maken. Als je al een account hebt, kun je via de uitnodiging inloggen. Binnen 5 werkdagen staat de welkomstaanbieding op je account.

* De driejarige periode gaat doorgaans in wanneer het nieuwbouwproject wordt opgeleverd. Vanaf die startdatum hebben bewoners recht op drie jaar lang €20 euro rijtegoed per maand.

Gegevens

Over MyWheels

Welkom bij MyWheels, de grootste aanbieder van deelauto’s in Nederland. Onze duizenden, grotendeels elektrische, deelauto’s staan voor je klaar. Wat je ook zoekt, in ons aanbod vind je gegarandeerd een auto die aansluit bij je wensen. Of je nu een kleine stadsauto of een luxe, ruimer model nodig hebt: je kiest eenvoudig een auto bij jou in de buurt en boekt 'm zonder gedoe.

Alles over MyWheels

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.