Huur een autoHelpZakelijkZZP

Een extra bestuurder toevoegen aan jouw contract

16 jan 2019How to

Je gaat op vakantie en huurt een auto via MyWheels. Wanneer jij een deelauto huurt dan ben jij de enige die verzekerd is als chauffeur. Maar moet je nu echt de hele vakantie alles zelf rijden?

Nee hoor, dat is niet nodig. Anderen mogen ook op jouw contract rijden tijdens een huurperiode, maar ze moeten wel toegevoegd zijn aan je contract. Maak je geen zorgen, het is makkelijk en snel geregeld. Het verschilt alleen per contract net iets hoe het werkt.

Member- en Premium contract

Bij het Member- en Premium contract kun je gratis medebestuurders toevoegen. Ga daarvoor naar de pagina Contracten en voeg daar het e-mailadres van de medebestuurder toe.

Go contract

Bij het Go contract kun je medebestuurders toevoegen voor 1,25 euro per bestuurder per rit. Ga daarvoor naar de pagina Rijtegoed, bij de rit kun je het e-mailadres van de medebestuurder(s) toevoegen.

MyWheels Go

MyWheels Member

MyWheels Premium

Aantal gratis extra bestuurders

1,25 euro per extra bestuurder per rit, maximaal 3

Verzekering

Voordat een medebestuurder daadwerkelijk mag rijden, is het van belang dat diegene een volledig ingevuld account bij MyWheels heeft. Per mail ontvangt de medebestuurder inloggegevens waarmee hij of zijn kan inloggen op mywheels.nl en de gegevens kan invullen. Het is belangrijk dat  dit nauwkeurig en volledig gebeurd. Wanneer niet alles klopt, is de medebestuurder niet verzekerd.

Mocht je vragen hebben dan kun je bellen naar 085-7734222 of mailen naar [email protected].

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Elektrisch rijden: onze favoriete elektrische deelauto’s en waarom.
Lees meer
Ontladen om energie op te doen
Lees meer
Roadtrip langs unieke plekken
Lees meer
Kan ik met MyWheels naar het buitenland op vakantie?
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.