MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe je dat doet leggen we hier  in drie stappen uit.

OV koppelen 1Stap 1 – Bied je ov-chipkaart aan

Wanneer je bij de MyWheels Open auto staat waar je een boeking hebt gemaakt, plaats je jouw ov-chipkaart op de lezer. Deze lezer zit onder voorruit.

 

 

 

OV koppelen 2Stap 2 – Ontvang een sms’je van MyWheels

 

Je ontvangt een sms’je van MyWheels op je mobiel. Dit ontvang je uiteraard op het nummer dat je bij ons hebt opgegeven. Let er dus op dat het mobiele nummer in je account nog klopt.

 

 

OV koppelen 3Stap 3 – Volg de instructie in de sms

Volg de instructie die je hebt ontvangen. In het smsje wordt gevraagd om alleen het woord “Ja” terug te sturen. Zodra je dit hebt gedaan zal de auto binnen enkele seconden van slot klikken. Je ov-chipkaart is gekoppeld en de auto gaat open.

Fijne reis!

 

De volgende keer dat je met een MyWheels Open auto op weg gaat is je ov-chipkaart gekoppeld. Je kunt gelijk instappen nadat je jouw ov-chipkaart hebt aangeboden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met support; support@mywheels.nl of 085-7734222.

 

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Corona-update: wijzigingen MyWheels in relatie tot COVID-19

Wij hopen dat onze leden en hun geliefden allemaal gezond zijn en blijven. Door oog te hebben voor elkaar en de richtlijnen vanuit het RIVM na te leven, moeten we erop vertrouwen dat de situatie Lees verder…

MyWheels

Het verhaal van Santje Kramer

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…