Huur een autoHelpZakelijkZZP

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

7 mrt 2019How to

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe je dat doet leggen we hier in drie stappen uit.

Stap 1 - Bied je ov-chipkaart aan

Wanneer je bij de MyWheels Open auto staat waar je een boeking hebt gemaakt, plaats je jouw ov-chipkaart op de lezer. Deze lezer zit onder voorruit.

Stap 2 - Ontvang een sms’je van MyWheels

Je ontvangt een sms'je van MyWheels op je mobiel. Dit ontvang je uiteraard op het nummer dat je bij ons hebt opgegeven. Let er dus op dat het mobiele nummer in je account nog klopt.

Stap 3 - Volg de instructie in de sms

Volg de instructie die je hebt ontvangen. In het smsje wordt gevraagd om alleen het woord “Ja” terug te sturen. Zodra je dit hebt gedaan zal de auto binnen enkele seconden van slot klikken. Je ov-chipkaart is gekoppeld en de auto gaat open.

Fijne reis!

De volgende keer dat je met een MyWheels Open auto op weg gaat is je ov-chipkaart gekoppeld. Je kunt gelijk instappen nadat je jouw ov-chipkaart hebt aangeboden.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd contact opnemen met support; [email protected] of 085-7734222.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Elektrisch rijden: onze favoriete elektrische deelauto’s en waarom.
Lees meer
Ontladen om energie op te doen
Lees meer
Roadtrip langs unieke plekken
Lees meer
Kan ik met MyWheels naar het buitenland op vakantie?
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.