MyWheels breidt uit met 50 nieuwe elektrische Renault ZOE’s

13 okt 2020Nieuws

Dankzij de groei op autodelen, mede door de corona situatie, verdubbelde MyWheels in 2020 het aantal auto’s. Hoewel de verkoop van nieuwe auto’s in het tweede kwartaal van dit jaar met 25% daalde (bron: CBS) verdubbelde deelauto-aanbieder MyWheels dit jaar het wagenpark. Met de plaatsing van 50 nieuwe elektrische Renault ZOE modellen komt het totale aantal op 650.

“Naast een toename in het gebruik van onze auto’s zien wij een enorme vraag naar elektrische auto’s bij onze klanten. Ze willen graag duurzaam rijden. Ook de stadsbesturen willen graag dat we het aanbod elektrisch vergroten. Met deze 50 nieuwe Renault ZOE modellen komt ons aanbod elektrisch op 285, zo’n 40% van ons aanbod” aldus Karina Tiekstra, algemeen directeur MyWheels.

Over Renault

Renault is Europees marktleider, pionier op het gebied van elektrisch rijden en de grootste leverancier van elektrische voertuigen en deelauto’s in Europa. De hoofdrol is weggelegd voor de Renault ZOE. In zeven jaar tijd groeide dit model uit tot de best verkochte elektrische stadsauto van Europa. De jongste generatie van de ZOE blinkt uit door actieradius, laadmogelijkheden en slimme features.

De Renault ZOE biedt meer range door nieuwe techniek en een nieuwe 52 kWh-batterij, goed voor een actieradius van 395 kilometer volgens WLTP. De ZOE is geschikt voor 22 kW AC-laden en nu ook 50 kW DC-laden. Met zijn krachtigere, 100 kW sterke elektromotor biedt de nieuwe ZOE nog meer rijplezier. Tot slot bezit de nieuwe ZOE talloze innovatieve features en connectiviteitsdiensten via Renault EASY CONNECT.

Over Mywheels

MyWheels is gestart in 1993 en gevestigd in Amsterdam. MyWheels wil met autodelen het aantal auto’s in Nederland terugdringen van 9 miljoen naar 1 miljoen in 2030. Met als doel een drastische verlaging van de CO2-uitstoot. Met 650 deelauto’s in Nederland is MyWheels de tweede landelijke speler in Nederland.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Gerelateerde artikelen

Groei je mee met MyWheels?
Lees meer
MyWheels en Into the Great Wide Open slaan handen ineen voor emissieloos festival
Lees meer
Dit wil ik even met je delen…
Lees meer
Vanaf vandaag reis je zakelijk met MyWheels via Shuttel
Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.