Auto's met een trekhaak

3 jun 2022
  • Auto met trekhaak huren? Geen probleem met MyWheels!

  • Fiets mee op vakantie? Geen probleem dankzij onze deelauto’s met trekhaak!

Heb je vakantieplannen met de fiets of caravan? Ga je een dagje helpen bij de verhuizing van een vriend en heb je een boedelbak gehuurd? Dan heb je een auto met een trekhaak nodig. Geen zorgen, ook hiervoor kun je op MyWheels rekenen!

Er zijn genoeg situaties te bedenken waarbij een auto met een trekhaak handig of nodig is. Toch zijn trekhaken minder vanzelfsprekend dan je misschien denkt; de meeste auto’s beschikken tegenwoordig niet standaard over een trekhaak. Maar wat nou als je geen auto hebt maar wel een aanhanger hebt gehuurd om spullen naar het grofvuil te brengen? Of je hebt een prachtige fietsroute in Duitsland gevonden en wil graag je eigen fiets meenemen? Geen zorgen, bij MyWheels kun je ook een auto met een trekhaak huren!

Hoe vind je een auto met een trekhaak?
In de MyWheels app filter je eenvoudig op auto’s met een trekhaak. Je krijgt vervolgens alle beschikbare auto’s bij jou in de buurt te zien. Op dit moment heeft alleen onze Opel Astra Tourer een trekhaak. Deze ruime stationwagen huur je vanaf € 4,25 per uur en vind je door heel Nederland. De Opel Astra Tourer rijdt op benzine en zoals altijd profiteer je bij ritjes langer dan 48 uur automatisch van 25% korting op je rit.

Een deelauto met een trekhaak is hetzelfde verzekerd als onze andere deelauto’s. Dit houdt in dat de auto all-risk verzekerd is, ook in het buitenland. Je kunt dus met een gerust hart de caravan aan de trekhaak binden en naar Frankrijk rijden, we’ve got you covered. Lees hier meer over onze verzekeringen.

Wil jij ook meehelpen?

MyWheels zou niet mogelijk zijn zonder ons toegewijd netwerk aan sleutelfiguren. Alle MyWheels deelauto's hebben een sleutelfiguur.

Lees meer

Follow us

8/10

461 beoordelingen bij Klantenvertellen

Wij zijn ervan overtuigd dat je maar 1 miljoen auto’s nodig hebt om Nederland mobiel te houden. Wij dragen daaraan bij door meer en meer deelauto’s aan te bieden. Want als we meer auto’s delen, hoeven we er minder te bezitten. En als er altijd een deelauto om de hoek staat, kun je overal naartoe, op elk moment dat jij dat wilt. MyWheels. Alleen maar voordelen.