Wij hopen dat onze leden en hun geliefden allemaal gezond zijn en blijven. Door oog te hebben voor elkaar en de richtlijnen vanuit het RIVM na te leven, moeten we erop vertrouwen dat de situatie zo snel mogelijk stabiliseert en we deze periode goed doorkomen met elkaar. 

Wij nemen de volgende maatregelen als MyWheels:

Tarieven 30% lager tot en met 6 april
Het advies is om zoveel mogelijk thuis te werken en te blijven. Echter zullen de mensen in de vitale beroepsgroepen toch op hun werk moeten komen. Een deelauto kan dan een goed alternatief zijn. Verder zijn er altijd mensen die om een andere reden de deur uit moeten. Daarom hebben wij besloten om voor de ritten die plaatsvinden van 17 maart tot en met 6 april de tarieven met 30% te verlagen, zowel het uurtarief als de kilometerprijzen. Voor reeds geboekte ritten in deze periode gelden tevens de aangepaste tarieven.

Gratis annuleren
Reserveringen voor de periode tussen 17 maart en 7 april kunnen gratis worden geannuleerd. Stuur na annulering een mail naar support@mywheels.nl en wij zullen de automatisch berekende annuleringskosten terugstorten op je saldo of verrekenen met de eerstvolgende factuur (afhankelijk van je type abonnement).

Standaard 2 uur tussen de ritten
Het RIVM geeft aan dat de kans om besmet te raken via oppervlakten erg klein is. Onze auto’s worden regelmatig van binnen gereinigd met desinfecterende schoonmaakproducten. Neem eventueel ook zelf maatregelen door reinigingsdoekjes te gebruiken voor de start van je rit. Ondanks dat het besmettingsgevaar erg klein is, hebben wij onze systemen zodanig ingesteld dat een auto na afloop van een rit 2 uur geblokkeerd wordt om de kans op besmetting verder te verkleinen.

Mocht je vragen hebben hierover, stel ze dan gerust via support@mywheels.nl We staan allemaal klaar om jullie te helpen, vanuit huis welteverstaan.

Categorieën: MyWheels

Gerelateerde artikelen

MyWheels

Het verhaal van Santje Kramer

Na te hebben deelgenomen aan de reisproef van de gemeente Amsterdam, besloot Santje Kramer haar eigen auto weg te doen. Sindsdien ervaart ze, als huurder en beheerder van de deelauto in de Amsterdamse Maasstraat, vele Lees verder…

MyWheels

Hoe koppel ik mijn ov-chipkaart?

MyWheels Open auto’s kun je met je smartphone en met je ov-chipkaart openen. Beide manieren gaan makkelijk en snel. Wanneer je je OV-chipkaart voor het eerst gebruikt moet hij worden gekoppeld aan je account. Hoe Lees verder…

MyWheels

Zomer- of winterbanden?

Binnenkort op wintersportvakantie? Check of de deelauto die je gebruikt de juiste banden heeft. In sommige europese landen ben je verplicht om met winterbanden te rijden in de winter. Gelukkig hebben veel MyWheels deelauto’s winterbanden Lees verder…