keyboard_arrow_left
search

Huur een auto

directions_car

Verhuur je auto

help_outline

Help

menu menu Menu help_outline Help directions_car Verhuur je auto person Log in

Zoek een vraag

Onze mensen

Karina

Functie: Algemeen Directeur

Wat zijn je werkzaamheden? Als eindverantwoordelijke mag ik me overal mee bemoeien, marketing, operatie en financiën. Ik ben verder het eerste aanspreekpunt in partnerships en vaak op acquisitie pad in dat kader. En ik voel me een soort ‘autodeelprofeet’. Waar ik kan probeer ik autodelen op de kaart te zetten: overheid, bedrijfsleven en pers.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Als eerste heb ik natuurlijk geen auto, maar ben ik autodeler (en beheerder van de auto in de Quellijnstraat in Amsterdam), verder eet ik amper tot geen vlees, koop ik meestal vintage kleding en probeer ik zo weinig mogelijk te vliegen

Aron

Functie: Operationeel manager

Wat zijn je werkzaamheden? Als operationeel manager zorg ik ervoor dat onze leden op een prettige manier auto’s kunnen huren en verhuren. Hierbij kun je denken aan het contact met onze supportmedewerkers, de ontwikkeling van het platform MyWheels.nl en de samenwerking met onze partners.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Om energie te besparen, staat onze verwarming standaard uit. Alleen als het onder de 18 graden is en we thuis zijn, zetten we hem aan. We hebben gelukkig een heel energiezuinig appartement in Utrecht, daardoor gebruiken we maar weinig gas en elektra. En uiteraard bezitten we geen auto, maar gebruiken we af en toe de deelauto in de Veemarkt.

Madeleine

Functie: Financiële administratie

Wat zijn je werkzaamheden? Ik ben verantwoordelijk voor het financiële gedeelte bij MyWheels

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Verwarming een graadje lager, kraan dicht tijdens het tandenpoetsen, afval scheiden, verstandig boodschappen doen. En geen afval op straat, dat probeer ik ook mijn kinderen mee te geven.

Marinka

Functie: Content en Marketing

Wat zijn je werkzaamheden? Ik houd me bezig met de content van bijna alles wat wij naar buiten communiceren. Zo schrijf ik de stukken die op de blog staan, schrijf ik de nieuwsbrief en maak ik ook de grafische beelden die je ziet op social media en de website.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Om energie te besparen douche ik kort, koop ik kleding en spullen vaak tweedehands en eet ik minder vlees. Ook doe ik eigenlijk alles op de fiets of met het OV, alleen als het echt niet anders kan maak ik gebruik van een auto.

Jamal

Functie: Ontwikkeling van het MyWheels Platform

Wat zijn je werkzaamheden? Ik ben betrokken bij alle fases van de ontwikkeling van het Mywheels platform. Denk hierbij aan nieuwe tools en opkomende technologieën. Kort samengevat ervoor zorgen dat gebruikers probleemloos op weg kunnen op het MyWheels platform.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Ik zet mijn elektrische apparaten nooit op de stand-by stand, omdat er dan sluipverbruik plaatsvindt zonder dat je dit door hebt. Ik zet daarom altijd mijn elektrische apparaten helemaal uit.

Vivian

Functie: Supportmedewerker

Wat zijn je werkzaamheden? Ik hou me eigenlijk bezig met alles wat onze leden bezig houdt, als zij vragen hebben over ons platform, betalingen of andere zaken dan beantwoord ik deze per mail of telefoon. Verder houd ik me bezig met het enthousiasmeren van onze huidige leden over de inbouw van de MyWheels Open technologie.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Sinds een aantal jaar eet ik weinig vlees omdat dit een positieve impact heeft op ons milieu. Verder scheid ik mijn afval en probeer ik minder (eenmalige) verpakkingen te gebruiken.Tot slot zet ik mijn verwarming altijd laag of uit als ik niet thuis ben.

Jeroen

Functie: Supportmedewerker

Wat zijn je werkzaamheden? Ik ben een van de aanspreekpunten van onze leden, heb contact met gemeentes om autodelen te introduceren en realiseren en ben deels verantwoordelijk voor de locaties van de MyWheels Open auto’s.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Ik ben vooral bezig met het maken van bewuste aankopen: weinig vlees, zo min mogelijk plastic, verantwoorde producten, maar vooral minder van alles in het algemeen. De verwarming staat eigenlijk altijd uit en ik doe natuurlijk aan autodelen.

Karin

Functie: Supportmedewerker

Wat zijn je werkzaamheden? Ik beantwoord mails en telefoontjes en pak alles op wat hieruit voortkomt. Daarnaast doe ik een aantal administratieve werkzaamheden.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? In het dagelijks leven ben ik mij ook bewust van mijn impact op het milieu. Ik eet al ruim 8 jaar geen vlees en vis meer en matig ik mijn gebruik van zuivelproducten, ik scheid afval en natuurlijk deel ik mijn auto ook op MyWheels. Waar ik de laatste tijd mee bezig ben, is consuminderen, dus meer letten op kwaliteit in plaats van kwantiteit. Je hebt vaak minder nodig dan je denkt.

Lees verder:CommunityVacatures | Onze idealen