Zoek een vraag

Onze mensen

Karina

Functie: Algemeen Directeur

Wat zijn je werkzaamheden? Als eindverantwoordelijke mag ik me overal mee bemoeien, marketing, operatie en financiën. Ik ben verder het eerste aanspreekpunt in partnerships en vaak op acquisitie pad in dat kader. En ik voel me een soort ‘autodeelprofeet’. Waar ik kan probeer ik autodelen op de kaart te zetten: overheid, bedrijfsleven en pers.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Als eerste heb ik natuurlijk geen auto, maar ben ik autodeler (en beheerder van de auto in de Quellijnstraat in Amsterdam), verder eet ik amper tot geen vlees, koop ik meestal vintage kleding en probeer ik zo weinig mogelijk te vliegen

Aron

Functie: Operationeel manager

Wat zijn je werkzaamheden? Als operationeel manager zorg ik ervoor dat onze leden op een prettige manier auto’s kunnen huren en verhuren. Hierbij kun je denken aan het contact met onze supportmedewerkers, de ontwikkeling van het platform MyWheels.nl en de samenwerking met onze partners.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Om energie te besparen, staat onze verwarming standaard uit. Alleen als het onder de 18 graden is en we thuis zijn, zetten we hem aan. We hebben gelukkig een heel energiezuinig appartement in Utrecht, daardoor gebruiken we maar weinig gas en elektra. En uiteraard bezitten we geen auto, maar gebruiken we af en toe de deelauto in de Veemarkt.

Hans

Functie: Coördinator Support

Wat zijn je werkzaamheden? Naast dat ik een van de aanspreekpunten ben voor gebruikers van MyWheels houd ik mij bezig met het coördineren van onze support afdeling. Hierbij waak ik onder andere over de doorlooptijden van lopende zaken en zet ik mij er voor in dat al onze leden zo snel en goed mogelijk geholpen worden.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Zo min mogelijk verspillen. Een voorbeeld daarvan is dat ik altijd bewust ben van mij water, gas en elektra gebruik. De verlichting thuis hoeft niet altijd aan, de kraan hoeft niet te lopen tijdens het tandenpoetsen en de verwarming gaat thuis pas aan als het echt koud wordt binnen. Daarnaast is het fijn om de auto te laten staan als het ook prima met de fiets kan.

Daan

Functie: Supportmedewerker

Wat zijn je werkzaamheden? Ik houd me bezig met het klantcontact per mail en telefoon en richt me daarnaast op het uitvoeren van de administratie.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen?Ik ben bewust bezig met mijn eigen consumptie en probeer daarom zo min mogelijk plastic te gebruiken. Geen plastic boterhamzakjes, maar herbruikbare zakjes van bijenwas dus. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk biologische producten te kopen, minder vlees te eten en zet ik in huis de verwarming uit wanneer ik de deur uit ga.

Kelley

Functie: Front-end web developer

Wat zijn je werkzaamheden? Als front-end web developer houd ik me bezig met de website. De website ligt natuurlijk, samen met de Android en iOS app, aan het hart van het platform. Nogal een belangrijke taak dus, en ik probeer het onze autodelers dan ook zo makkelijk en fijn mogelijk te maken de website te gebruiken.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Ik ben niet erg mode-bewust, dus automatisch ben ik zuinig op kleren, haha. Verder eet ik weinig vlees, probeer ik zo weinig mogelijk te vliegen, en stem ik liever op een partij die de toekomst van de planeet in acht neemt.

Jamal

Functie: Ontwikkeling van het MyWheels Platform

Wat zijn je werkzaamheden? Ik ben betrokken bij alle fases van de ontwikkeling van het MyWheels platform. Denk hierbij aan nieuwe tools en opkomende technologieën. Kort samengevat ervoor zorgen dat gebruikers probleemloos op weg kunnen op het MyWheels platform.

Wat doe jij om energie te besparen/minder te vervuilen? Ik zet mijn elektrische apparaten nooit op de stand-by stand, omdat er dan sluipverbruik plaatsvindt zonder dat je dit door hebt. Ik zet daarom altijd mijn elektrische apparaten helemaal uit.

Lees verder:CommunityVacatures | Onze idealen